OVER ECOMPASS BUSINESS ACADEMY

De ECOMPASS Business Academy, EBA in het kort, biedt unieke leerervaringen voor bedrijfsmanagers en leidinggevenden, maar ook voor teams en individuele werknemers.  

Een mix van live lessen, online webinars, microlearning-snips, praktische bedrijfsbezoeken, en een levenslange alumni-ondersteuning gaat hand in hand met een gepersonaliseerde aanpak en dit  in een uitzonderlijk, rustgevend kader.

Krijg inzicht in de zaken die er in het bedrijfsleven en management het meest toe doen. Zowel organisaties als personen richten zich meer dan ooit op veerkracht en wendbaarheid om de wijzigende maatschappelijke werkelijkheid de baas te blijven. 

Deze vaardigheden zijn essentieel om reële prestaties op maat van de klant te kunnen bieden en dit op de snelst mogelijke manier. Zoniet gaat de concurrentie ermee aan de haal.

 ONZE VISIE & WAARDEN

Technologische Veerkracht

Kies geen technologie omwille van de technologie zelf, maar wel omwille van de waardecreatie en wendbaarheid die informatica, robotica, artificiële intelligentie en industriële automatisatie binnen je bedrijfsprocessen kan bieden.

Zakelijke Veerkracht

Organisaties ontwikkelen innovatieve, operationele bedrijfsmodellen die veerkracht omarmen. Ze zijn hierdoor in staat om onverwachte schokken te weerstaan en sneller en effectiever te profiteren van opkomende kansen dan de concurrentie.

Professionele Veerkracht

Heel wat traditionele waarheden in o.a. marketing, sales, financiën, personeelsbeheer en kennisberoepen zijn niet langer bruikbaar. Bereid jezelf voor om ook in een onzekere toekomst vernieuwde professionele inzichten aan boord te hebben.

Individuele Veerkracht

Veerkracht is geen persoonlijkheidskenmerk dat enkel sommige mensen bezitten. Integendeel, veerkracht wordt geassocieerd met stressbestendigheid, innovatief denken en een diepe zelfkennis die ook jij kunt  verder ontwikkelen.

 ONZE CAMPUS

Louise-Marie Manor & Gardens is een historisch jachthuis en buitenverblijf met parktuin dat wordt erkend als een van de mooiste overgebleven landgoederen van het begin van de 20e eeuw.

Louise-Marie Manor & Gardens

 ONZE PARTNERS

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, online webinars en activiteiten.