Home  /  Op maat  /  Lumina Spark coaching

Lumina Spark Profielschetsen & coaching

Succesvolle organisaties zijn in staat om in een voortdurend veranderende omgeving zich snel aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. De veerkracht van een organisatie wordt bepaald door de veerkracht van zijn medewerkers en leidinggevenden. Het detecteren en ontwikkelen van human capital is de grootste weg naar succes en flexibiliteit!

Je persoonlijke en visueel versterkte mandala vertaald naar 4 energiekleuren, maar ook twee lagen dieper  met 8 aspecten en 24 eigenschappen. 

Lumina meet naast je dagelijkse persona ook je instinctieve en overbelaste persona. Deze werden niet afgeleid, maar onafhankelijk van elkaar gemeten.

Dit baanbrekend psychometrisch model is anders en een verademing:
de hokjes-mentaliteit wordt vermeden maar toont mensen in de context
waarin ze zich bevinden.

Tijdens mijn loopbaan 'onderging' ik al meerdere profieltesten.
Nog nooit eerder kwam ik een methode tegen die paradoxen in de menselijke persoonlijkheid zichtbaar maakt en daar ook actief mee aan de slag gaat. 

Door de unieke manier van testen worden ook paradoxen in jouw persoonlijkheid bloot gelegd. De complexiteit van onze persoonlijkheid wordt volledig zichtbaar.

Lumina maakt het mogelijk om de onderlinge verschillen tussen mensen in dezelfde kleurvoorkeur bloot te leggen, bv met de Lumina Splash App.

HOE GAAN WE TE WERK?

Stap 1

U en uw teamleden ontvangen een persoonlijke link naar een online vragen-lijst. De antwoorden op de 144 vragen resulteren in uw unieke Lumina Spark profielschets. 

Stap 2

U krijgt een zeer nauwkeurige en uitvoerige beschrijving van hoe u zich van nature gedraagt, wat uw kwaliteiten of mogelijke beperkingen zijn bij uw dagelijkse activiteiten en waar uw valkuilen zitten onder hoge druk.

Stap 3

Dit wordt one-on-one besproken onder begeleiding van een gecertifieerd Lumina consultant. Deze leidt u doorheen verrassende inzichten en verklaringen voor eigen gedrag.

Stap 4

Nu gaat de Lumina consultant aan de slag met jou en je team. Aan de hand van professionele tools en team oefeningen wordt de groepsdynamica bloot gelegd, maar wordt vooral heel concreet toe gewerkt naar onmiddellijke optimalisatie.

Naast Lumina Spark kunnen, volgens de noden van het team of de organisatie, een waaier aan andere trajecten opgestart worden. Dezelfde visie wordt gevolgd, maar hier wordt de invalshoek, strategie en tool aangepast aan het thema. Zo gaat LuminaLeader strategisch leiderschap coachen, inclusief een 360° meting. Lumina Sales zal dan weer uitgaan van de waarde van de persoon binnen het sales proces, verkoopkwaliteiten en onderhandelingsvaardigheden.

Lumina assessments worden ondersteund door de KMO-portefeuille

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, online webinars en activiteiten.