Home  /  Op maat  /  Inhouse trainingen

Inhouse trainingen

ONZE EXPERTEN

Maak kennis met ons ervaren team van onderwijsprofessionals en experts.

Ontmoeten


workshop Timemanagement

Het volgen van een workshop over timemanagement kan je helpen om je tijd effectiever te beheren, stress te verminderen, doelen te bereiken en je algehele productiviteit te verhogen. Het is een waardevolle investering in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, die positieve resultaten zal opleveren op verschillende gebieden van je leven.

Op het programma

 Bewustwording en zelfreflectie

We starten met het creëren van bewustwording bij de deelnemers over hun huidige tijdsbesteding en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben. Dit omvat zelfreflectie over hun huidige gewoonten, prioriteiten en tijdrovers. Door onze ervaringen te delen, worden we vaak ook een spiegel voorgehouden.

 Prioriteiten stellen en delegeren

Deelnemers leren hoe ze effectieve doelen kunnen stellen en prioriteiten kunnen bepalen op basis van hun persoonlijke en professionele doelstellingen. Ze leren de belangrijkste taken en activiteiten te identificeren die bijdragen aan het bereiken van die doelen. Ze krijgen inzicht in het belang van delegeren en het efficiënt verdelen van taken binnen een team.

 Planningstechnieken & tools

De workshop biedt verschillende planningstechnieken en tools die deelnemers kunnen helpen bij het structureren van hun dagelijkse taken en het maken van realistische planningen. Dit omvat technieken zoals het gebruik van to-do lijsten, agenda's, time-blocking en het stellen van deadlines. Hiervoor maken we gebruik van het werkboek 'Getting Things Done' van David Allen.

 Stressbeheer en balans

Naast timemanagement is stressbeheer en het creëren van een gezonde werk-privébalans essentieel. De workshop biedt inzicht in stressoren en biedt technieken voor stressbeheer, zelfzorg en het vinden van balans in het dagelijks leven.

 Workflow optimalisatie

De workshop behandelt technieken en strategieën voor het efficiënter uitvoeren van taken, zoals batch-werken, time-saving tools en automatisering. Deelnemers leren hoe ze hun workflow kunnen optimaliseren om tijd te besparen en productiever te zijn.

inclusief werkboek 'Getting Things Done'

In dit praktische doeboek krijg je handvaten aangeboden om productiviteit toe te passen in je dagelijks leven. Elk hoofdstuk omvat een specifieke challenge.

Het boek staat vol met checklists en voortgangsmeters om je op het juiste pad te houden. Ook mengt Allen inzichten en anekdotes van lezers op handige wijze met eigen verdiepingsmateriaal. De vele quotes, behapbare inzichten en aansporingen om direct aan de slag te gaan maken het werkboek de ideale aanvulling op onze theorieën.

de coach

Kathleen Faut

Als Lumina coach en met de bagage van mijn pedagogische achtergrond combineer ik mijn kennis en ervaring om anderen te begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik koester een passie voor het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin mensen zich vrijuit kunnen ontplooien. Met mijn praktische aanpak help ik anderen om op een tastbare en haalbare manier hun doelen te bereiken. Ik geloof sterk in het omzetten van ideeën in actie en het vinden van praktische oplossingen voor uitdagingen.

Prijs

€950 ex BTW - 09:30 - 16:30 (excl km vergoeding bij verplaatsing naar eigen locatie)

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, online webinars en activiteiten.