Home  /  Op maat  /  Experten in e-learning

Experten in e-learning

Organisaties zetten met de gewijzigde maatschappelijke realiteit meer dan ooit in op veerkracht (resilience) en wendbaarheid (agility). Deze vormen een essentiële basis om prestaties op maat van de klant te bieden en dit op de snelst mogelijke manier. 

Het wendbaar leren (agile learning) biedt verhoogde efficiëntie door toe te spitsen op wat de
medewerker echt moet leren en de leerinhoud aan te bieden op vaste en mobiele toestellen, waar en
wanneer het de werknemer best uitkomt.

Wendbare leeromgevingen moeten kunnen omgaan met snel wisselende noden waarbij bestaande leermethodes kunnen falen als gevolg van te lange voorbereidingstijden en verplichte sequentiële leerpaden.

ECOMPASS iSpring Suite™ Auteurskit

Perfecte integratie met PowerPoint

Het ontwikkelen van e-learning content is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest! Met iSpring Suite kunt u uw PowerPoint-presentaties in een handomdraai veranderen in geweldige e-cursussen.

Maak videocolleges

Synchroniseer uw video met uw PowerPoint-dia's en publiceer deze op een videoplatform om online miljoenen kijkers te bereiken.

Bouw interactieve beoordelingen

Gebruik geavanceerde iSpring-tools om interactieve assestements te maken met rich media, video, drag-n-drops, vertakkingen en flexibele scores en testregels.

Interactieve rollenspellen

Maak gespreksimulaties om de communicatievaardigheden van uw team te oefenen. De ingebouwde TalkMaster-tool bevat een bibliotheek met achtergronden en karakters om realistische gespreksimulaties met vertakkingen en beoordelingen te ontwikkelen.

Uitgebreide LMS compatibiliteit

iSpring Suite produceert inhoud die goed werkt in uw LMS. iSpring-tools ondersteunen perfect alle klassieke en nieuwe e-learningstandaarden: SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC, cmi5 en xAPI (Tin Can).

En veel meer...

  • Contentbibliotheek cursus templates
  • Adaptieve speler die overal werkt
  • iSpring Play mobiele app
  • ...

Bejubelde oplossing

De kwaliteit van iSpring-tools wordt erkend door wereldberoemde industrie-experts
Elk jaar wint iSpring Suite prestigieuze industrieprijzen van Brandon Hall Group, G2 Crowd, Capterra en andere wereldberoemde organisaties.

ECOMPASS iSpring Learn™ LMS

Agile leren gaat veel verder dan het klaslokaal. Het iSpring Learn™ leerplatform stopt dan ook
niet enkel bij het aanbieden van leerinhoud. Zo kan je webinars inrichten met live streaming via
het internet of spelelementen toevoegen om deelnemers meer te betrekken bij de inhoud.

Krachtige LMS voor bedrijfstrainingen

Werknemers hebben toegang tot trainingsmateriaal vanaf hun laptops, tablets en smartphones. Ze kunnen zelfs offline leren met behulp van onze app voor iPad en Android.

Verbeter de effectiviteit van uw training

Gebruik LMS-analyses en opmerkingen van werknemers om cursussen te verbeteren en uw online trainingsstrategie te optimaliseren.

Moeiteloos plannen

iSpring helpt u bij het beheren van activiteiten in uw trainingskalender: plan online cursussen, live trainingen, workshops en webinars. 

Zelfregistratie en onboarding

Het platform ondersteunt Smart groups en Automatische registraties waardoor het mogelijk wordt om users aan bepaalde groepen te koppelen volgens afgelijnde regels.

Uitgebreide LMS compatibiliteit

iSpring Suite produceert inhoud die goed werkt in uw LMS. iSpring-tools ondersteunen perfect alle klassieke en nieuwe e-learningstandaarden: SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC, cmi5 en xAPI (Tin Can).

En veel meer...

  • Betrek medewerkers om te leren
  • Onbeperkte opslagruimte
  • Webinars
  • White-labeling
  • Certificaten
  • ...

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, online webinars en activiteiten.