Ontmoet onze EBA experten

PIET VERHOEVE

Serge Myngheer

Founder-owner ECOMPASS Group
[EBA Business Partner & Trainer] [Big Picture Thinker] [Cybersecurity expert]

Vakgebied & specialisatie: A.I. oplossingen, diepgaande data-analyse en machine learning voor overheidsinstellingen en bedrijfsorganisaties die echte zichtbaarheid bieden voor de dagelijkse besluitvorming en waarbij extreme data protectie cruciaal zijn.

philippe gosseye

[auteur & spreker] [oprichter van Jack & Jack] [marketing & team architect]

Philippe is een master in het coachen en inspireren van sales en marketing teams. De meest strategische, innovatieve marketing- en communicatieprogramma's stuurt hij aan tot succesvolle campagnes. Door zijn palmares aan ervaringen lukt het hem steeds opnieuw om disfunctionele teams om te zetten in succesvolle co-workers.

PHILIPPE GOSSEYE
PIET VERHOEVE

piet verhoeve

[win-winnovator] [oprichter van de Collaboration Academy] [keynote spreker] [auteur]

Smart collaboration is de kern van Piet zijn carrière en zijn DNA. Via een rijk gevulde loopbaan in de bedrijfswereld en gastprofessor aan UGent bouwde hij een ruime ervaring op over hoe je sterke en succesvolle partnerships opbouwt. Deze knowhow bundelde hij in zijn boek Win-Winnovatie, dat geprezen werd als het beste boek in de categorie "Leren & Ontwikkelen".

Bram Janssens

[Lumina expert] [business partner Management Spark]  

 Bram is een expert in high-end trainingen over persoonlijk leiderschap. Hiervoor maakt hij gebruik van de tools Lumina Spark en Lumina Leader. Deze tool geeft executives een goed begrip van hun natuurlijke leiderschapsstijl en laat hen zien hoe ze met vertrouwen en authenticiteit kunnen leiden, terwijl ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen aanpassen aan de behoeften van hun team en organisatie. Het biedt ook een kans om feedback van anderen binnen en buiten de organisatie te verkrijgen, wat uiteraard van onbetaalbare waarde is voor het inzicht in de persoonlijkheid van de leider.

BRAM JANSSENS
FILIP MEIRHAEGHE

Filip Meirhaeghe

[bondscoach BelgianCycling] [mountainbike wereldkampioen en Olympisch zilver] [auteur]

Filip neemt u mee in zijn persoonlijk verhaal als ex-topsporter. Een verhaal met hoogtes en triomfen, maar evengoed met enorme dieptes en falingen, gebaseerd op zijn boek Positief. Daarna kruipt u samen met teamleden de fiets op en coacht de mountainbiker jullie met inside tips & tricks doorheen het landschap van de Vlaamse Ardennen.

Angela Dansby & 

[PR Pro] [journalist] [communication coach]

rob vanoudenhoven

[presentator] [programmamaker] [muzikant] [kunstenaar] 

Say what you Mean, and Mean what you Say. 

Met deze interactieve workshop leer je jouw communicatievaardigheden bijschaven, je voorbereiden op interviews en de plankenkoorts voor presentaties overwinnen. 

DIRK DE BOE
FRANK DE PAUW

Frank De Pauw

[oprichter en CEO van Quantum Leaps] [sales architect] 

Frank is een topper op het vlak van sales en kan -  door zijn tonnen ervaring - als geen ander de knepen van het vak overbrengen tijdens zijn enthousiasmerende trainingen en workshops. Met zijn innemende rechttoe-rechtaan stijl neemt hij je van de bij de start mee in zijn verhaal.

dirk de boe

[Out-of-the-box denker & doener] [Auteur] [Innovator & Transformation expert] 

Creatief denken is voor Dirk een nieuwe manier van leven geworden. Omdat hijzelf geen geboren creatieveling is en het zichzelf heeft geleerd, kan hij andere mensen geloofwaardig overtuigen dat zij dat ook kunnen. Naast lezingen en workshops, faciliteert hij brainstorm sessies en begeleidt hij  innovatie- en transformatietrajecten in binnen- en buitenland. 

DIRK DE BOE

U heeft interesse om deel uit te maken van onze EBA experten? Contacteer ons.

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, online webinars en activiteiten.