GRATIS DEMO-workshops
PERSONAL BraNding

Personal branding, uhm...
hoe, wat, waarom?

Personal branding is jouw unieke stempel in de wereld, het verhelderende antwoord op de vraag: "Wat maakt jou, jóu?" Het gaat verder dan een wervelende cv of professionele ervaring; het is een krachtig middel om jezelf te positioneren en onderscheiden in de professionele arena!

Net zoals bekende merken een herkenbare identiteit opbouwen, kun jij dat ook doen voor jezelf. Het draait om het ontdekken van je sterktes & zwaktes, passies, waarden maar ook valkuilen. En deze op een authentieke manier te communiceren zodat anderen niet alleen zien wat je doet, maar ook waarom je het doet. 

Van je unieke zelve naar een sterk team? Wij bouwen de brug!

Wij geven je de unieke kans om tijdens twee gratis demo-workshops de geheimen van effectieve personal branding te ontdekken. Professionals demonstreren je hoe je krachtige tools kan inzetten om niet alleen individueel te schitteren, maar ook om een impactvolle brug te slaan naar succesvol teamwork!

Personal Brand begint bij jezelf, maar vermenigvuldigt zich in je connectie met anderen.

Kathleen Faut, CEO Ecompass Business Academy &  teamcoach

reserveer je gratis ticket

Inschrijven verplicht.

Demo 01

Communication Secrets.
Say What You Mean, Mean What You Say

Want to fine-tune your communication skills, prepare for media interviews or get over stage fright giving presentations

American public relations pro and journalist Angela Dansby joins forces with Belgian broadcaster and former television show host Rob Vanoudenhoven to help! 

Get a flavor of their offerings with the top 10 dos and don’ts of communication skills for the perfect introduction and self-assessment. 

Deze demo-workshop is tweetalig NL/ENG.

Demo 02 

Ben je gebeten door de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties? Zoek je een wetenschappelijk onderbouwde tool met diepgang en respect voor diversiteit?

Wil je met éénzelfde tool het zelfbewustzijn van je medewerkers verhogen en meteen ook hun samenwerking naar een hoger niveau tillen?

Kom en ontdek dan de kracht van het Lumina Spark model tijdens deze demo-workshop! Een unieke gelegenheid tot een voorproefje van transformerende inzichten en kennismaking met de talrijke toepassingsmogelijkheden die dit profielmodel te bieden heeft.

Bram Janssens

Bram Janssens-Management Spark

Wanneer?

 donderdag 16 mei 2024 om 17:00

Waar?

 Ecompass Business Academy, gevestigd in Louise-Marie Manor & Gardens                                                Ommegangstraat 148 9681 MAARKEDAL (regio Vlaamse Ardennen)

Programma

  17:00 - ontvangst met drankje en broodjes

  17:30 - demo workshop 1 'Communication Secrets' by Angela Dansby & Rob Vanoudenhoven

  18:00 - demo workshop 2 'Lumina Splash Reveal' door Bram Janssens

  18:45 - vragenronde & netwerking moment

reserveer je gratis ticket

Inschrijven verplicht.

OUR GIFT FOR YOU!

Na je inschrijving ontvang je in je mailbox een persoonlijke link om een vragenlijst in te vullen. Deze wordt verwerkt tot jouw eigen, unieke Lumina Spark profiel. Na de demo-workshop ontvang je jouw bundel en ga je naar huis met een full Lumina Spark profiel, een schat van 40 bladzijden aan gepersonaliseerde info over je dagelijkse, intstinctieve en overbelaste persona.

(waarde €249 excl btw)

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, online webinars en activiteiten.